Apputveckling

Appar och dess funktioner utvecklas ständigt och ”livet i mobilen” har totalt tagit över världen de senaste åren. Webben och mobilappar går idag hand i hand. Självklart menar vi inte att du ska bygga en App bara för att marknaden säger så, din App ska finnas till för att fylla en funktion för din verksamhet!

Med en App får du större möjligheter att nå ut till dina kunder på ett personligt och smidigt sätt. Driver du t ex en verksamhet med många återkommande kunder där du enkelt vill nå ut med erbjudanden, kampanjer, eller skicka ut andra notiser, så är en mobilapp bästa möjliga mediekanal och samtidigt är det lika smidigt för kunden att hitta dig. Det är svårslaget att bara vara ett enda klick bort!

Frankly Medias systemutvecklare inom mobila lösningar har lång erfarenhet och strävar alltid efter att uppnå bästa möjliga tillämpning av dina affärsprocesser i den mobila plattformen. Vi lyssnar på dina önskemål, vilka utmaningar du har, dina behov och mål med Appen och presenterar sedan ett komplett förslag på en lösning som passar just ditt företag.

Redo att bygga en App?