Digitalisera!

7 June, 2018

Skrivet av: admin

Digitalisera!

Mätbarhet

Ingen statistisk modell i världen kan exakt tolka hur din tidningsannons, radiojingel eller tv-spot faktiskt attraherar kunder. Digital marknadsföring kan göra det utan problem. Vi kan se vad som driver trafik, vilka annonser som driver till konverteringar och vad som väcker engagemang. Allt är mätbart och allt är spårbart och vi kan anpassa kampanjen i realtid mot det som fungerar och skala bort det som inte fungerar lika bra.

Era kunder är redan digitala

Framgångsrik digital kommunikation bygger på insamling av data, att bygga på sig erfarenheter och att lära känna sina digitala kunder. Vi förbättrar och optimerar ständigt våra kunders kampanjer, allt efter att vi lär känna våra klientföretag och deras kunder. Ju längre ett företag utvecklat sina digitala kundrelationer desto bättre är deras digitala kommunikation. Företag som vänder sig till konsumenter har i allmänhet kommit längre i sin digitala transformation än företag som levererar till andra kunder. Ändå ingår en google-sökning i beslutsunderlaget för 89% av alla köpbeslut för B2B-kunder.

Relevant räckvidd

Vi kan styra annonseringen så att den träffar direkt i målgruppen, i ert fall försäkringsmäklare osv. Där kan vi med stor träffsäkerhet nå ut till och informera rätt beslutsfattare om era produkter. Vi kan göra det direkt och på ett snabbt sätt ta marknadsandelar innan era konkurrenter kommer med liknande lösningar.