Om Englesson

Englesson är en svensk möbeltillverkare som tillverkar möbler och sängar av hög kvalitet. I mer än 50 år har Englessons klassiska soffor, fåtöljer, bokhyllor och vitrinskåp varit populära inslag i svenska vardasgsrum.

Utmaningen

Englesson behövde hjälp med att öka trafiken till sin nya hemsida för att generera mer försäljning av sina möbler och sängar.

Hur?

Vi genomförde en SEO-analys av Englessons hemsida och bedömde att  vi kunde öka synligheten på Google genom sökmotoroptimering.

Uppföljning

Vi levererade en detaljerad plan för sökmotoroptimering av hemsidan och identifierade förbättringsåtgärder som vi implementerade i samråd med kunden.

SEO & Rapporter

Vi har regelbundna avstämningar med Englesson för att tillsammans följa resultaten av vårt SEO-arbete genom förbättrade placeringar på Google samt ökad trafik till hemsidan.

Testimonial

”Frankly Media har på kort tid kastat sig in i vårt SEO-arbete på englesson.se. I vår bransch, möbelbranschen, är det knivskarp konkurrens om sökorden och många starka aktörer. Vi ser att insatserna Frankly Media gör ger resultat och vi klättrar på de organiska sökorden och även Adwords-kampanjer vi testat har givit fina resultat. Vi ser med tillförsikt fram emot att erövra tronen
med placering 1-5 på Google.”

– Ulrika Nabel, Marknadschef Englesson Sverige AB