Om Welldays

Welldays är ett nytänkande livsstilföretag som vill hjälpa människor att må bättre genom träning, rätt och mindfulness.

I produkten Game Changer har Welldays tagit fram ett kosttillskott som hjälper människor att få i sig dagsbehovet av viktiga mineraler och vitaminer.

Första Mötet & Behov

Welldays behövde hjälp med att marknadsföra sitt nya kosttillskott Game Changer. För att öka kunskapen om produkten så lade vi upp en plan för att öka trafiken via digital marknadsföring samt skapa en ny landningssida för att öka försäljningen.

Strategic design / Sales

Målet var att skapa en ny webshop som skulle optimeras för att driva försäljning.

Design & Skiss

Vi tog fram ett antal olika designförslag som baserades på Welldays befintliga grafiska profil och färger för produkten Game Changer.

Final Design

Welldays valde slutligen ett av våra designförslag och vi gick vidare med produktion av den nya landningssidan.

Webbutveckling & Integrationer

Welldays webshop utvecklades i WordPress där vi integrerade e-handelslösningen WooCommerce som gör det enkelt för kunden att hantera produktbeställningar.

Testimonial

“Frankly Media har en speciell kompetens i att bolaget både behärskar konsten med att driva och konvertera trafik och bygga onlineplattformar. Att bolaget behärskar båda dessa områden gör att kodning, design och UX smidigt hänger ihop vilket höjer kundupplevelsen och prestandan. Vi hoppas fortsätta bygga på denna relation framöver och ihop bygga Welldays till ett uppskattat livsstilsbolag”

– Philip Andersson – medgrundare Welldays Nordic AB